Tvořená ze živlů

Tvořená ze živlů

Anotace: Čtyři živly.Ty se nejlépe hodí k popisu milované osoby,protože jsou všechno.

Večer když jdu spát,
ulehám do lóže.
Svým svědomím musím se drát,
já stále sním o tobě.

V mém snu se mi zdá,
o tvém hlase,o tvém těle.
Jako déšť sneseš se pak na mě,
na mé tělo láskou vyprahlé.

Čtyři živly:
voda,vdzuch,oheň,země
ty nejlépe vystihují
jaká jsi a jakou já tě vidím.

Tvé tělo je oceán,
tvůj hlas větrem.
Ještě další dva živly,
ať nedopustím se hrubé chyby.

Tvé vlasy jsou jak oheň plavý,
tím které zahoře mé srdce.
V tom snu jsem vlkem dravým
jdu po zemi jako po tvé kůži,
tvůj hlas mě ke kořisti vede.

Bohužel nežiji ve snu
a toho rána když se vzbudím.
Po mobilu šáhnout nechci
ať tě z tvého snu nevzbudím.

Nežiji ve snu
a ty taky ne,
proto nám není dovoleno
láskou zahořet.

Čtyři živly:
voda,vzduch,oheň,země.
Ty nejlépe vystihují,
jaká jsi a jakou já tě vidím.
Autor raconteur, 21.02.2009
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí