ještě chvilku

ještě chvilku

Anotace: (ne)báseň

Vypnu si život dálkovým ovládáním
/jen na chvilku/

Budu ti chybět?
Zavři oči…
Proletíme se balónem
a budem se dívat na východ
… i západ slunce

Ne, ještě nic neříkej…
Až budem u Niagar
ukradnu ti polibek
a schovám si ho
navěky jako poklad

Ne, ještě se nedívej…
Špičky prstů se dotknem hvězd
a pak si předáme jiskru
v jediném letmém doteku dlaní.

Ne, ještě nenič ten kouzelný okamžik…
Políbím tě na nosík
a vstřebám část tvé energie
Do ouška ti pošeptám
své veřejné tajemství
že jsi mi souzen
a postrádám tě

Už… Podívej, svítá…
Ale nejsem u tebe…
jen ten pocit..
Co cítíš?

Pošeptej to novému dni…
Prosím…
Autor Katitek, 22.02.2009
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: Thanatos Mortis, Kapka, Sokolička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Touhy zoufalých myslí... hledají, zoufají, jednoho dne však dojdou naplnění :)

05.03.2009 21:53:00 | Thanatos Mortis

Hezké, potkat tu známé dílo...:o) A zase nejde hodnotit jinak.:o)

22.02.2009 11:40:00 | Sokolička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí