Lekce

Lekce

Anotace: I ta nejjednodušší věc,zkouška se může stát tím nejtěžším problémem,před kterým budeme postaveni a budeme ho muset vyřešit

Byla to jen malá lekce,
ale ani tu jsi nezvládla!
Byla to jen malá lekce,
ale i v ní jsi se propadla!
Byla to jen malá lekce,
ale i v ní jsi prohrála!
Já jsem vyhrál
a ty jsi prohrála!

Kdyby se to stalo,
navždy bych tě proklínal!
Kdyby se to stalo,
navždy bych tě zatratil!
Já jsem vyhrál
a ty jsi prohrála!
Autor raconteur, 22.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí