V jednom těle

V jednom těle

Anotace: Bych s tebou chtěl někdy být

Chtěl bych vidět svět tvýma očima
vědět jak ti chutná med
Chtěl bych poznat co tě nezajímá
a naopak co tě zaujme hned

Chtěl bych cítít tvou dlaní
Zjistit co tě hodně rozesměje
Vědět co zdá se ti ve spaní
tušit co se ti v hlavě děje

Chtěl bych cítit tvé srdce v hrudi
Vědět jak ho můžu rozehřát
chtěl bych tušit jaké myšlenky tě studí
Vědět co si budeš přát

Chtěl bych s tebou být v jednom těle
Cítit u sebe tvou křehkou duši
Chtěl bych aby ses cítila skvěle
Protože úsmev na rtech ti sluší
Autor Midnighter, 22.02.2009
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: Midnighter, lucajda89, Paulín, floreciente
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí