...Všechno...

...Všechno...

Anotace: pro dívku udělal bych vše...

Ustlávám peřinku pro tvoje tělíčko,
povídám básničku pro tvoje srdíčko.

Sbírám slova z hvězné oblohy,
ale třeba i hvězdy,
snesu ti pod nohy.
At jdeš cestou,
která vzácně září,
at třpytí se krása,v tvojí tváři.

At všichni vidí princeznu,
co po svém boku vedu,
její srdce zlomit nedovedu.
Přál bych si ho chránit,
tak jak život dlouhý bude,
přál bych si,
at žádnou touhu,
nikdy neukryje.

Přál bych si...,
svoji lásku,
po svém boku vést,
když posype se sníh,
když bude louka kvést.

Mé srdce je jenom tvoje,
od pondělí do neděle.... Lásko
Autor Jurísek, 08.10.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí