Jakás obleva

Jakás obleva

Anotace: :-)

Moji krásu

rozpustil jsi

v čase

mých rtů

barvy jeřabin

Tvůj prst se dotýká

vlásky nečechrá

už ani vánek

svázals je

v očích

odmočená sůl

skrz řasy protéká

a barvu

zelenkavou v hledí

jenž měls tak rád

nechals vyblednout

přinutils mě spát

zavřít víčka

a nevidět

sotva skrze myšlenky

v té tmě

proběhnout

v dlaních sepjatých

symbol úplnosti

nechat

vysmeknout

a spát

nemyslet

by rány v krvi

znovu

ovázal je třpyt

pochopení

že to nic

není

jen

poblouznění...
Autor li-duše, 22.02.2009
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiparo, kikis, labuť, hanele m., greapy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se mi líbí... má spád

22.02.2009 18:22:00 | hanele m.

Zajímavě pojaté téma. ST :)

22.02.2009 17:04:00 | greapy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí