někdo krásný chvíle votrhal

někdo krásný chvíle votrhal

Anotace: tenkrát mi někdo otrávil lásku

někdo krásný chvíle votrhal
nikde tady nejsou
je mi jako bych ti lhal
trochu se stydím
krátký stonky se ještě třesou
dneska ani zejtra, možná dýl
nebude nic krásný
podvedenej zbyde svět
musíme počkat až dorostou
snad bude jakej byl
Autor kulishak, 08.10.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí