(Ne)Dočkala

(Ne)Dočkala

Anotace: Jak to dopadlo.

Už je to dlouho cos mi sliboval
že napíšeš.
A já Ti věřila.
Já jsem si svou radost
a svůj úsměv
na Tebe šetřila.

Už je to dávno, vůbec se neozýváš
a já už ani nečekám nějakou změnu...
Asi jsi šťastný.
Marně přemýšlím, proč jsi mi dal fotku
na památku,
na které jsi tak krásný.

Už nenadávám, nepláču,
neproklínám.. neskáču.
Od teď už jenom navždycky
budou na lahvičce s lebkou

mé otisky.
Autor lady oToman, 22.02.2009
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Kapka, jedam, Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedělej to. Nedočkáš se překvapení...

22.02.2009 21:44:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí