Toužím

Toužím

Anotace: ...po tvojí přítomnosti

Patříš do mých snových nocí,
očaroval si mě svou mocí,
při každém výdechu při každém kroku,
toužím tě u sebe mít bok po boku.
Cítit tvé pohlazení před nočním spánkem,
letmě dotknout se rty spolu s mrazivým vánkem.
Touha je silná a nedá mi spát,
a tak toužím i když se tomu musím smát…
Autor Gamy, 22.02.2009
Přečteno 917x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Kallkaa, Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Nádherná zamilovanost - moc hezké !

23.02.2009 16:30:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí