Smutek

Smutek

Anotace: ...

Ta dívka je příliš krásná
a i v této tragické chvíli
sluší ji úsměv
Ten hedvábný malý mrak
snesl se z nebes
aby obohatil bídu života na zemi

Vzdejte se, kdo by chtěl pochopit
Vzdal se už ten, kdo ji spatřil
Autor fisico, 23.02.2009
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Cortina, Dota Slunská, Lenullinka, Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí