Skalní srdce

Skalní srdce

Anotace: Tak studená,přitom tak horká.Jako studená hora,která se probudí v horkou sopku,která spálí všechnu samotu a přivítá mě ve své horké náruči

Když se podívám z okna,
vidím na skálu šedou
vodou a vzduchem bičovanou.

Stojí tam už stovky let.
Tak sama jen se svou pýchou.
Chci se k ní přitisknout hned,
v té agonii na starosti zapomenout.

Skálo!Skálo!Skálo!
Stojíš už tu stovky let.
Za ten čas musela jsi už na lásku zapomenout.
Tvé tělo je jak z kamene jed,
dovol mi ti lásku připomenout.

Mé horké tělo dotýkajícího se toho tvého,
můj dech ti znovu rozproudí krev!
Tvé city probudí se teď,
očima spatříš pozemský to krásy svět.

Jen s tebou chci na své starosti zapomenout.
Nechci vidět nástrahy těch,
kteří mi mou lásku nemohou opomenout.
To radši spolknu schovaný můj jed!
Autor raconteur, 23.02.2009
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Meriel, lucajda89, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

duše a srdce tam je, jen trochu ujíždí rytmus - jo a mrkni na slovo bičovat: je s měkkým i, :-)

23.02.2009 15:02:00 | Lady d'Arab

jo..je to tam..
duše a srdce co má text mít..
ST

23.02.2009 14:20:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí