Zamilovaný básník

Zamilovaný básník

Anotace: Jak je nejlepší vyznat lásku než skrz básně? Slova toho dokáží spousty,ale teprve až když jsou seskládaná do podoby básně,teprve poté je to to pravé vyznání mé lásky

Nejsem pán ani kmán.
Hodně lásky,to je vše čeho ti můžu dát.
Neb pero je zbraň veliká,
to díky němu tisíce lidí z lásky umírá.

Pero je mou krví,
papír mým tělem.
Pro malé políbení,
otrávil bych se jedem.

Pro trochu lásky,
přeplaval bych oceán.
Spálil bych pole lán,
jen proto abych mohl být milován.

Pero je mou krví,
papír mým tělem.
Jen jedno malé políbení,
ať neotrávím se jedem.
Autor raconteur, 23.02.2009
Přečteno 753x
Tipy 8
Poslední tipující: Pešulka, Meriel, kikis, lucajda89, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Pero je mou krví,
papír mým tělem." - to je náááááááááádhera!!!

23.02.2009 20:12:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí