Nechoď pryč

Nechoď pryč

Anotace: ...

Paranormální jevy,
Kolem mě a dál ,
Dostaly se do mý hlavy
a já jenom tak stál
jeden tvůj pohled stačil,
na to abych vzplál.
Všude bylo ticho
a já se hrozně bál.

Tak nechoď pryč,
Křičím nechoď pryč,
Já nemůžu potlačit ten chtíč.
Tak nechoď pryč,
Já křičím nechoď pryč,
Já nedokážu potlačit můj chtíč.

Amor šípy střílí,
Stále dál a dál,
Mě docházejí už síly,
Abych jenom tak stál,
Chci vidět tvůj úsměv,
Kterej by mě rozesmál,
Ale bylo ticho,
A já se zase bál.

Tak nechoď pryč,
Křičím nechoď pryč,
Já nemůžu potlačit ten chtíč.
Tak nechoď pryč,
Já křičím nechoď pryč,
Já nedokážu potlačit můj chtíč.
Autor filion11, 23.02.2009
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Arret
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí