Milý můj

Milý můj

Anotace: Všechno jednou...

Ztratil ses z mého života, milý můj
jak ladný vánek v předjaří

Odešels

Přál sis tichý konec
a abys v tom byl nevinně

Jak ladný vánek v předjaří...

Já přála si též, milý můj
když řasa ulpěla na hřbetu ruky mojí
Já přála si též, milý můj
když slzela jsem,
milý můj
abys mě miloval

Něž jsi ji odfoukl...
milý můj

nevinně,
jak ladný vánek v předjaří

A odešels

Přišel strach, že zanedlouho..

místo tebe přišel strach
že zanedlouho vystřídá tě mráz
Že vystřídá tě mráz, milý můj
Místo jara mráz!

Můj ladný vánku v předjaří

Tys nevinen prý

Tak nalijme si vína tvého
a já se z něho opiji, milý můj

Pravdu tvojí budu pít
v chladném vánku předjaří
na rozloučení

Nalijme si vína tvého, milý můj
a pravdy tvojí!

Ať zahřeje a odežene strach
než rozloučíš se, milý můj

Ať zahřeje a odežene strach...
z mrazu tvého a pravdy tvojí,
milý můj!
Autor šedá bílá myška, 23.02.2009
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí