Tak Tě vidím...

Tak Tě vidím...

Anotace: ...

Tvoje vlasy dlouhé a jemné,
podle nálady barvu měníš.
Oči jako studánka bezedná,
řasy jsou vlny mořské.

Tvoje zuby perly připomínají,
barvou i leskem mne oslní.
Ústa červení vykrojená,
líbat je chci neustále.

Tvoje ňadra jsou bochánky,
se špuntíky na vrcholku.
Strašně rád je hladím,
sametovou kůži mají.

Tvůj zadeček, roklinka něžná,
malá jeskyňka vstupu brání.
Kousek od ní vchod do ráje,
v houštince se ukrývá.

Tvoje buchtička je mňam,
však jen znalec ji ocení.
Kdo jednou sex ochutnal,
za nic na světě nemění.

Jsi prostě krásy ideál,
muži mi Tě závidí.
Smůlu ale všichni mají,
jsi totiž moje jen...
Autor Modrý Adept, 17.10.2004
Přečteno 1504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí