Veršovaná touhou

Veršovaná touhou

Anotace: vyjímka potvrzující pravidlo....

Mozaika ze střepů složená
Do rámu křehce vložená
Krok po krůčku kupředu se pídit
Za vidinou lepší budoucnosti slídit

Žil jsem neutuchající touhou
Být s tebou aspoň vteřinu pouhou
Počítal dny každým směrem
Uchvácen tím nepoměrem

Ještě moc zbývá mi dní
O tobě se krásně sní
Na čase je se zdáním přestat
Bez tebe život svůj trestat…
Autor Breakthru, 23.02.2009
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Eiffel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí