Blábol

Blábol

Anotace: XXX

Že láska je kurva a zlomí ti srdce,
Není nic nového na světě přece,
Někdy ležíš a přemýšlíš v dece,
Jak vlny plynou a ztrácí se v řece.

Milovat je však citem nám vlastním,
Tak jako psát a učit se básním,
Jako zuby patří svým dásním,
Tak velká je i láska ke svým vlastím.

Ty jsi můj život a taky můj sen,
S tebou žiju ten nejkrásnější den,
Tak jako chodím vždycky rád ven,
Život sem sám a život je ten.

Jsem tady já a taky je jeff,
Oba chceme být jako silný lev.
Autor Breg, 23.02.2009
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí