Pravda

Pravda

Anotace: XXX

Já s Jeffem probral sem moc,
Pak jsem nespal skoro celou noc,
Abych pak napsal novy soubor doc.

O tom, jak ony mají všechno, co chtějí,
A my jsme smutní z věcí, co se dějí.
Ony chtějí všechno, my dáváme líc,
Pak kdo od života zaslouží si víc?

To jediné, co je tu hlavní,
Je jenom láska, tak po ní sáhni.
Klidně mysli a za provaz táhni,
Ať chcem, nemůžem býti ti kladní.

Nebudu říkat, jak moc je máme rádi,
Jak celý život chceme jim dáti,
Časy jsou dlouhé, ale život se krátí,
Třeba se nám ta naše láska vrátí.
Autor Breg, 23.02.2009
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí