Píseň mrtvého anděla

Píseň mrtvého anděla

Anotace: Ta hudba tomu dodá tu pravou atmosféru a náladu..:-)

.
http://www.youtube.com/watch?v=xE0UA8RREX4&feature=related

Smutný oči už vadnou,
a hořké slzy kropí zem.
Snažím se posbírat korálky citů,
které jsi mi roztrhl.

-Vím, že ne schválně. Prostě jsi takovej-

Píseň ze vzlyků
mrtvýho anděla
si přehrávám pořád dokola,
i když nerada poslouchám svůj zpěv.

-Zacpěte mi někdo uši!-

Amorovy šípy lítaj kolem mě
a já se jim vyhýbám.
Bojím se jich.
Zásah někdy bolí..

-..pořád bolí..-

Chci si koupit
Krásný úsměv z výprodeje
a instantní lásku v prášku,
možná i něžné smaragdové oči.

-které nebudu mít chuť vypíchnout-

(jako ty tvé- podlé a neupřímné..)
Autor Vision of me, 23.02.2009
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí