Pomoc

Pomoc

Anotace: nemůžu zapomenout

Horčicová semínka prší z nebe
a lístky slunečnic snídá můj smutek
noc propůjčila mým řasám černý háv
a na okeních tabulkách se leskne
rubínový odstín laku mý duše
a já marně prosila všechny bohy
mýho světa aby poslali hrobový klid
do mýho těla a do železný skříňky umístily vzpomínky
na skořicovou příchuť tvých polibků,
na jiskřivé plamínky v tvých očích,
na rozestlanou postel našich chyb
a aby zahodily klíč do hlubiny oceánů.
Neposlechli mě, když jsem žebrala o tvou
lásku, jsou hluší když žádám o zapomnění,
uslyší, až je člověk nejmíň potřebuje...
Jenže...jak mám vyhnat bolest?
Autor Rama_Maslova, 23.02.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...fakt moc..

03.04.2009 15:03:00 | Moniska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí