Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Tak trochu opravdová vzpomínka...

Slunce září
na mé tváři.
Měsíc svítí,
věčně tak žíti...
Hvězda padá,
plní přání,
toužebně čekám na stmívání...

Až v noci žiji,
volněji dýchám,
myšlenky tvoje snadněji slýchám.

Hvězda mi říká,
hvězda mi žaluje,
obrazy barevné v mysli mé maluje.

Náhle však zhasne,
já ve tmě tápu,
je ze mne tonoucí,
stébla se chápu!

A ty mi unikáš,
tys mi už unikl,
do duše mojí,
však už jsi pronikl...

Vzdávám to bez boje...

Vítr vane,
čechrá mi vlasy,
řeka plyne,
nikdy se nevrací...

A moje srdce pro tebe krvácí...!
Autor Xsa_ra, 23.02.2009
Přečteno 399x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, carodejka, SWEET13, Duhová, Rolnička, lucajda89, jammes
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano... to ano ;-)

26.02.2009 18:52:00 | Xsa_ra

...jen zasvěcený zná a ví.......:)

26.02.2009 18:50:00 | jammes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí