Nekonečný requiem

Nekonečný requiem

Anotace: :(

Nekonečný requiem si brnkám
na víčka svý bezmoci
a na hranici zapaluji svý vzdechy
a po vodě posílám zrezivělý střípky
svých snů a krvavýma slzama buším na
zamčený brány mýho srdce
a je mi k zbláznění smutno.
Tak sbohem má sobecká touho,
tak sbohem noci bez štěstí,
na křídla ptáků napíšu zoufalstvím tvý
jméno a doufám, že smyje ho pláč víl
padající z tyrkysového tebe a měkoučkých polštářků
a s ním odejdeš na vždy z mýho života
Autor Rama_Maslova, 23.02.2009
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, kikis, Cagi, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí