Miluj a dělej co chceš

Miluj a dělej co chceš

Anotace: pro tebe

Mocná je ta krásná věc
I já ji poznala.
Láska je to přec,
Už jsem jí moc rozdala
i Já za ní zavřela tu klec.

A díky tobě ji znovu otevřela.

Dal Jsi do mých očí zář,
vĚštil jsi mi z ruky.
Láskou mi hořela tvář,
nEchci znát jiný kluky.
Jen doufám, že nejsi lhář.

Co s city si zahrává, a za
rOk na sbohem mi zamává.

CHci ti ve všem věřit,
Co víc si mám přát.
vE dne, v noci tě střežit,
Štěstí za námi věřím bude stát.
Autor Nykita, 23.02.2009
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., J.U. Ray
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí