...darovat

...darovat

Srdce klíč chci Tobě dát,
ať mám s kým se pořád smát,
nedovol si s kódem hrát,
jsi víc než jen kamarád.
Ty jsi klíčem jediný,
umlč už ty vteřiny vzájemného
- hledání
v slzách stápím čekání,
čekám na Tvé pokání.

Rozžíhá se hřích v té touze,
dřív než láska zrazená.

Jsi jen faleš bez jména,
co v srdci mi usténá.

Tak zahoď ten kód,
nenech se zmást,
nechci Ti srdce krást,
své Tobě darovat.

/Nad-lidsky milovat.../
Autor padající do neznáma, 24.02.2009
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: Petbab, Holis, NikitaNikaT., Duhová, Mademoiselle Drea, lucajda89, strašidýlko-střapatý, Lenullinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je někdy těžká.

27.02.2009 23:57:00 | NikitaNikaT.

Milovat nadlidsky - krásný obrat. :)

27.02.2009 22:06:00 | Mademoiselle Drea

moc krasne napsane, procitene a tak to ma byt

27.02.2009 17:47:00 | strašidýlko-střapatý

srdce se krást nemá to se má darovat ... milovat

24.02.2009 09:23:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí