Dokud je čas

Dokud je čas

Anotace: ať anotují druzí...

Pojd, budem´ se, lásko, milovat,
vzdyt za to stojí
navzájem se sobe dát
než nám těla stáří zabaví.

Pojď, lehnu si Ti do klína,
můžem se mazlit
a přitom vzpomínat
a foukat si svá zranění.

Pojď, už zanech svoje výmluvy,
zavři oči,
ať celý svět jsme jenom my,
můžem se znovu objevit.
Autor ni.va, 24.02.2009
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach výmluvy... hmmm, nač člověka k činům nutit, když sám nechce...

01.03.2009 13:34:00 | NikitaNikaT.

Čas utíká moc rychle a je krásné umět vychutnat každou společnou vteřinu.

24.02.2009 09:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí