Já,toužím

Já,toužím

Anotace: ....ještě nikdy jsem se opravdově nezamilovala...tak možná proto tohle...

Ve sněhu se brouzdám
s lehkou nostalgií se potuluji
v hloubi duše doufám
že se jednou,konečně zamiluji

chci poznat to chvění v celém těle
myšlenkami se motat jenom kolem krásných věcí
abych mohla říct,moje srdce láska hřeje
cítit se volná a né jako pták v zamčené kleci

Toužím poznat lásku
a sní všechny spojené city
chci aby mi láska konečně řekla
ted na řadě jsi ty

Chci poznat s láskou spojenou bolest a zklamání
bít štastná i smutná při myšlence na ní
chci cítit jak se to díky ní se mnou všechno naklání
chci poznat to nervudrásající zklamání

Toužím slyšet větu mám tě rád
lítat zamilovanou hlavou v oblacích
chci se o svou láska strachovat a bát
chci být na konci toho krásného..na jejích hranicích

Jsem snad blázen že po tom všem tak toužím?
Ne! Nejsem..
chci se jen zbavit samoty se kterou se soužím..
Autor Snilek.holka, 24.02.2009
Přečteno 416x
Tipy 11
Poslední tipující: Oťas, Haniéčka, kikis, strašidýlko-střapatý, jedam, Radek.oslov.Šafárik, floreciente, Rbb, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

casto o zmyslam podobne,preto ma basnicka velmi zaujala :)

05.03.2009 19:30:00 | Terulienka

Láska přijde. Mnohdy, když to vůbec nečekáš.

25.02.2009 08:41:00 | floreciente

Určitě se dočkáš. Hezky se to čte a připomíná mládí.

24.02.2009 12:52:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí