Divadlo

Divadlo

Anotace: Myslím, že není třeba popisu. Báseň je stará 2 roky.

Byl jsi pro mě strážcem,
byl jsi člověk vedoucí mé kroky.
Tak proč jsi se stal pro mé srdce zrádcem,
vždyť jsme mohli být šťastni dlouhé roky.
Doufala jsem, že anděl jsi můj strážný,
jenž mě hlídá dnem i nocí.
Připadal jsi mi, že na vztah máš názor vážný,
že vše nám půjde se společnou pomocí.
Proč si se jen přede mnou přetvařoval,
proč jsem byla jen Tvá loutka?
Ty si následky nikdy nezvažoval,
chtěl si mi dát pevná poutka.
Chtěl sis se mnou hrát celý život,
nechtěl si mi dát žádnou volnost.
Naštěstí přišel rozchod,
již už zde nebyla Tvá podlost.
To vše teď nesu velmi těžce,
bez Tebe se mi teď zvláštně dýchá.
Roztříštil si mé srdce,
zaslepila tě Tvá pýcha.
Autor boomslang, 24.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí