Konec...:(

Konec...:(

Anotace: posledni basen pro ni:( uz je konec...:(

Lidi odcházejí, a přicházejí nový,
jiní zůstávají, v našem srdci si hový.
Řekni jak je to teda s tebou?
odcházíš, přesto tě budu mít vždy sebou.

Kluk mladý, co lásku dřív nepoznal,
byl štastný, snad poprvé miloval.
Tys dala mu všechno co mohl jen chtít,
štěstí, důvěru, oporu... úkryt.

Kdo říkal že "Láska je krásný cit"
Blázni? fanatici? možná bylo by mi bez ní líp.
Láska je bludný kruh, z kterého se jen těžko dostanem ven,
a když to skončí, NIKDO nám nemaluví, že byl to jen sen.

Jak rychle jsem tě našel, tak jsem tě i ztratil,
za své chyby jsem nesčetněkrát platil.
Věř, že každá chyba, každé klopýtnutí nebylo schválně,
mrzí mě to, prosil sem, kál sem se leč marně.

Vím jsou chyby, které nevrátím zpět,
můj trest? opustit zamilovaných svět.
Vždy budeš má beruška, vždy budu tě mít rád,
vždy budeš v mojim srdci, hodně pro mě znamenat.

Jen doufám, že teď už budeš šťastná,
veselá, úspěšná a navždy krásná.
Snažil jsem se ti dát vše, dal jsem ti i sebe.
a odměnou? " You're banned. Nebe" :(
Autor mefistos, 24.02.2009
Přečteno 406x
Tipy 8
Poslední tipující: zlomeny srdce, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Kett, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ufff

24.02.2009 17:39:00 | Kett

hezkýýý,tak je to správné oprostit se

24.02.2009 16:11:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí