Bílá růže

Bílá růže

Anotace: Vím,že už je to klišé.Ale láska se nedá vyjádřit jinak

Bílá je růže,
bílý je sníh.
Bílá byla moje duše.
Láska je jen pouhopouhý cit.

Jen pouhopouhý cit k tobě.
K člověku,který mě má rád.
Daroval jsi mi bílé květy růží.
Proto budeš v mém srdci navždy milován.

Mé srdce a moje duše.
To je vše co ti můžu dát.
Pokud příjmeš tento skromný dar.
Navždy budeš mnou milován.

Bílá je růže,
bílý je sníh.
Bílá byla moje duše.
Láska je ten nejdůležitější cit.
Autor raconteur, 24.02.2009
Přečteno 489x
Tipy 8
Poslední tipující: BARBYE, Meriel, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí