návnady

návnady

Anotace: ,,

Jak snadno lovím tady
ze dna bez návnady
holky jsou ještě mladý
ladný a hladový
na řeči medový
bez sítí se chytí

Bez láskoslibů
jako rybu zlatou
klidně i před devátou

Pro štěstí teď mi plivni
vždyť noc je mladá
a řeči pivní
nejsou moji zbraní
na nahý záda laní

Bez láskoslibů
ví bůh
zda smím?
skládat ty laně
do peřin.
Autor zenge, 24.02.2009
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: Rolnička, Zasr. romantik, Mbonita, Elisha, Barpob, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele,dokud to jde tak pokračuj.I to je umění!!

24.02.2009 18:22:00 | Elisha

xD tak po mladých holkách se ti zachtělo? ST,vážně,vážně dobré...

24.02.2009 16:57:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí