Snění

Snění

Anotace: ...

Sbírka: Vášeň

Když jsem s tebou cítím šanci
To jablko uchopit
Jako Eva v ráji
Jenže jsi tak daleko
A proto se teď trápím
Šel bych světa kraj
Ale raději rychle usnu
Potkám tě tam
A bude to lepší než den
Autor fisico, 24.02.2009
Přečteno 643x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí