Ty

Ty

Anotace: ...

Soumrak je nad námi,
Tanec je náš,
Roky jsou za námi,
Čas, ten snad znáš.

Počkej na mě chvíli,
Ráda si s tebou povídám,
Snad zbydou mi ještě síly,
Tebe si vždycky ohlídám.

S tebou chci napořád být,
Každou noc o tobě snít,
Ruku v ruce mít,
Za nikoho tě nechci vyměnit.

Každou noc se mi o tobě zdá,
Ráno se mi těžko vstává,
Kdybych mohla být jen tvá.
Autor Nykita, 24.02.2009
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: Valgor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí