... prosím ...

... prosím ...

Anotace: ??

Jen pro Tebe děvo lepá
Jen pro Tvoje oči barvy čoko
Jen na Tebe tu slovo čeká
Jen na Tvoje oči jdoucí slokou

V těch řádcích jež tady jsou
V těch řádcích pravda ryzí psána
V těch řádcích měj duši mou
V těch řádcích pro Tebe tu dána

Tak jen opatruj tu lehkost její
Tak jen opatruj teď věnovaný dar
Tak jen opatruj ty sny co hřejí
Tak jen opatruj v nich uchovaný žár

... prosím ...
Autor certsest, 24.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí