Píseň o tom, že...

Píseň o tom, že...

Anotace: Je to hudba....ale ten text jsem sem chtěla dát, protože jsem ho původně napsala jako báseň...

Píseň o tom, že...

Potkalo děvče kluka
a neumělo říct,
že prožívá si muka,
že od něho chce víc.

Že bez ustání pláče
a jenom o něm sní.
A že jí srdce skáče,
když stojí vedle ní.

Kdo jí řek, že láska je sladká??
Ten měl by se stydět a vzít svá slova zpět.
Slza padá mezi stehna hladká.
Chce zbořit celý svět. A zbořit ho hned teď.

Když pohled upře na ni,
tak celá oněmí.
A proto jsou dva sami,
bez lásky bezcení.

Neumí mu říci,
že láskou plane tak,
že rozžehla by svíci
jenom tak na omak.

A tak je strašně smutná,
že neumí s tím žít.
Že jsou slova nutná,
to ona dobře ví...
Autor mozec, 24.02.2009
Přečteno 429x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, jesterka, Iwetta, @lex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí