Jako

Jako

Anotace: :-)

Jsem jak v láhvi, zkažená
jak korek v hrdle vražená.
Jsem jak víno, nakyslé
jako pravda v níž úmysly jsou nečisté...

Jsem jak na talíři, od večeře zbytky
jak na stole, upadlý květ kytky
Jsem jak šálek kávy, s logrem na dně
jak parapet, jež záclona líže ladně...

Jsem jak freska, zpola uražená
jak barva na tvém domě, nedotřená
Jsem jak tlející brambora, v novém sklepě
jak milenka, co jde za snem slepě...

jsem jak pocit, nevyřčená
jak malověrná Tvoje žena
Jsem jak pohled, co přišel z dáli
jak slza, která padá a tolik pálí...
Autor li-duše, 24.02.2009
Přečteno 347x
Tipy 11
Poslední tipující: WAYWARD, jedam, Jana M., Mbonita, januve, Květka Š., enigman, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tipová

12.03.2009 14:23:00 | WAYWARD

Dobrá,jsi ale i něco jistě moc milého.

24.02.2009 23:44:00 | Květka Š.

Povedená, taky mám ve svém repertoáru něco podobného...:o)

24.02.2009 23:14:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí