plamínky

plamínky

Anotace: Přimhouřit oči...

Pokaždé, když vkládám prsty do mých ran,
Nevěřícně,
když zastřelen pozemskou láskou
duši svou za stříbro prodávám.
A i když léta na to mám, nemohu být On,
chci aspoň nosit ten pekelný lampión.

Někde mezi mořem a nebem,
Mezi dveřmi a kolem,
Někde mezi bankovkou a paragonem,
Mezi lavičkou a rohem
Snad mezi Vsetínem a Aší,
Nebo marmeládou a kaší
(Mít odvahu, zeptám se: „Co na to naši?!“)
Jsou všude a nikde,
Hoří nevnímány
Kolem
V každém
Lampiony.
Autor lucermer, 25.02.2009
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Markéta Hl., labuť, Kubino 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky, to mě potěšilo:-)

25.02.2009 00:37:00 | lucermer

Docela mňamková :o)

25.02.2009 00:21:00 | labuť

pěkné, originální slovní spojení a ten závěr se mi také moc líbí

25.02.2009 00:15:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí