Pár kapek

Pár kapek

Anotace: tohle je jedna ze starších... a ponechám jí bez anotace, to co Vám sdělí je na Vás...

proč jeden pro pár kapek krve pláče
a proč druhý pro trochu slz naschvál krvácí...
snad jednomu jeho povoz ve výmolech skáče
a druhý se sám po cestě potácí...

Proč ty bys pro pár kapek krve a trochu slz nemohla žít?

teď jen na moment se zamysli a pak se usměj
než někdo větru dešti znovu poručí...
společných chvil jistě máme habaděj
však kvůli téhle jedné, už navždy budu mít tě v náručí...

Proč by někdo pro těch pár chvil radosti nemohl chtít žít?
Autor Shimy, 25.02.2009
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, Fighting Dreamer, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je moc krásná :) a myslím že máš pravdu :)

03.03.2009 13:22:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí