Nepozorná

Nepozorná

Anotace: ...touha mít a dobýt..:) humání kámen úrazu:)

Kaštanové noci
a havraní vlasy.
Touha po-moci,
ambivalentní armáda spásy.
--------------------------
V oparné (po)míjivosti významných pohledů
a nečitelných doteků daleko v hloubi kůže,
přitom tak prázdných při nárazu do ledu
--ztrácím zábrany--
touha mít a dobýt, co dobyté být nemůže.

Prahnu po pocitu prvotního zklamání
/v sobě samé/
s Tvým podtextem povrchního laskání
usedám na trůn a bortím tvůj harém
Autor Nevermind, 25.02.2009
Přečteno 493x
Tipy 12
Poslední tipující: josuatree, Víla, ilona, rozkap, susana načeva, Zambie, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, slečna Nefertiti, kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to, Stip

16.08.2009 17:26:00 | Zambie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí