Without You (Bez Teba)

Without You (Bez Teba)

Anotace: Túžba.

Kolená sa podlamujú,
chvejú, keď viem, že tu nie si,
sú horúce, vrú, lávy ma polievajú,

že si inde, s iným možno, no,
prečo sa chvejem,
neviem, prečo mi na tom záleží, sa pýtam rovno,

robím, čo môžem, usilujem sa, mám rád lásku,
či ona mňa neviem,
to zistím, keď mi dá bozk, zmaže mi z tváre vrásku,

Bože, samota občas bolí,
verím, že to zo mňa snímeš,
nebudeme sami ako vojaci v poli,

je to tak veľmi šedivé,
ale verím, že nás toho zbavíš,
toho, čo je usídlené a na odchod z nás tak lenivé.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 25.02.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí