Sukýnka

Sukýnka

Anotace: taková košilatá...

Usínat sám, a s mrakem,
počítat pro, proti nakonec i střed?
Probouzet se s smíchu brekem
kdy noční sen ještě pořád běží vpřed!

To je síla Tvojí krásné duše,
která mi nedává v klidu spát,
jen milosrdenství noční buše,
dovolí mi co ve dne smím si jen přát.

Nepřestávám.
Mám Tě rád.

Hladit Tvou horkou kůži,
jako vlnky v teplém potoce,

líbat se a dýchat skrze Tebe.

Vytočit Ti z hebkých vlasů růži,
stahovat Tvé lykrové onuce,

a dívat se přes Tvé oči do nebe.

Pak uvařit čokoládu...a rozmazlit tě k šílenství.
Autor lucermer, 25.02.2009
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí