fakír

fakír

Anotace: ,,,

Zahýbám...

Jak vlna zálivům
to kvůli záhybům
křivkám a obrysům
proti předpisům
i proti etiketě
a nejvíc v létě
kdy kůží vůně
jak k luně
tělo v spaní
po římse vstříc jde
láskobraní

Uhýbám...

Tvým očím s otazníky
jsem fakír před hřebíky
co nedbá ničí rady
a lehá na ně zády

Motlitbám...

A moji věčné touze
sám se neprobouzet
píšu ti tohle psaní
a vím že raní
..i to je láskobraní.
Autor zenge, 25.02.2009
Přečteno 392x
Tipy 12
Poslední tipující: Rolnička, raďo, labuť, gentoo, Mbonita, Kapka, danaska, Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ST

25.02.2009 18:36:00 | WAYWARD

Tak pěkně napsáno, takže...ST!

25.02.2009 17:43:00 | Kapka

Moc hezké obsahem i formou.

25.02.2009 16:37:00 | danaska

Jak hezky se dá napsat o nehezkých věcech. Moc dobré - ST.

25.02.2009 16:23:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí