Neživotná láska

Neživotná láska

Anotace: ...

Ta chvíle je úplně nejlepší
Na všechno bych se z fleku vykašlal
Všechno materiální je směšné
A všechno přátelství je děsně málo
Musím tě mít jako nacisti Evropu
Je to snad ještě horší
Ani Nero nebyl takový pes jako já
Když tě vidím
S tebou je to všechno
Víc už není
Na tomhle mizerném světě Bůh nic lepšího nevymyslel
A věda je jen pro chudáky
Krásná pihatá hřeješ voníš směješ šklebíš se
a mně se to všechno líbí
Když mluvíš mám strach
Neumím se ovládat
Večer se mi o tobě zdá a ráno běžím do školy
abych tě viděl
Mít tě nemůžu ale přesto žiju
To je všechno víc už není
Miluji tě
Autor fisico, 25.02.2009
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí