Po hranách zvonů

Po hranách zvonů

Anotace: vyznání

Po hranách zvonů tančím
které zvonily nám kdysi
kam se podívám, tam visí
nevím proč - a co značí

šeptám do uší, ty neslyšíš
vůni loňských vánků
mnu ti kůži spánků
ač jsi vzhůru, přesto tvrdě spíš

obrysy tvé dobře znám
jsi to ty i nejsi
stále šeptám KDE JSI?
proč tě všude kolem mám?

sčítám muka prázdných chvil
proč jsem něčí, když jsem tvá
v srdci tvém jsem zakletá
toužím, abys se mnou byl

vzpomínky jak výkřik kosí
do ticha se zaříznou
světlem trpím, trpím tmou
jsem ta, co tě v srdci nosí
Autor Hana Trnková, 25.02.2009
Přečteno 518x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, Saummur, Holis, Seanko, carodejka, janewe, Radek.oslov.Šafárik, Kubino 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásně napsáno, cítím prožitek.

26.02.2009 22:13:00 | Seanko

Moc hezke.

25.02.2009 23:18:00 | carodejka

sděluji pěkné

25.02.2009 18:31:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí