Teenagerské dobývání

Teenagerské dobývání

Anotace: (Píseň písní 8/7-10)- v Bibli je kus krásné milostné poezie Píseň písní

Uvnitř se klepu
Obličej klopím
Nejistý, rudý
Ruce by chtěly
Obličej zakrýt
A nohy utéct

Ten malý dotyk
Rtů na mé tváři
Vyvolá bouři
Strážce můj křičí
Néé, pusu néé!
A blázen škemrá
Ještě, ještě, ještě...

Zbaběle váhám
Zda hájit hradby
Naprasklé trochu
Anebo utéct
Do věže schovat
Kus města vydat
Nepříteli

Blázen přemlouvá
Vyvěsit bílou
Nastavit čelo
Odevzdat tělo
Otevřít pusu
Vše přiznat,
Vzdát se
Klíče vydat

Když jsem jak hradba
A jako věže
Bojovné, pevné
Hrozící zdálky
Trhliny skrývám
Zdobené stříbrem
Cimbuřím vzácným
Zářivě lesklým
Na hradbách temných
Tehdy v Božích očích
Naleznu pokoj

A když jsem dveřmi
Blízký se najde,
Kdo mezeru skryje
Cedrovou deskou
Zákazy, zvyky
Přinutí dveře
Zavřené zůstat
Ochrání srdce
Moc mladé
citlivé
Na tyhle hry
Autor Ik, 25.02.2009
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: raďo, kakaoo, Kapika, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sympatie...hlodavý hlad po lásce...touhu aby někdo ty hradby dobyl...

09.03.2009 08:13:00 | Ik

co přiznat?

08.03.2009 23:44:00 | raďo

od jisté doby je pro mne "cedrová deska" nezapomenutelné slovní spojení.. symbol. poslední dobou získala ještě další kamarády, jako "zlámané štětce" a "nějakou tu čáru", všechno se to motá kolem jednoho, stále aktuálního, tématu

25.02.2009 22:27:00 | Kapika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí