fixou na zeď

fixou na zeď

Anotace: ...

nakreslím si tě fixou na zeď
tak popaměti a z dlouhý chvíle
nepůjde mi to jak bych chtěl
ale budeš to ty
nahá s tím tajemným úsměvem
slabá v ramennou s tenkým krkem
bezbranná v obrysech
bezradná v očích
přesně vím, co řekneš až to uvidíš
„co tě to napadlo, ty můj blázne?“
dlouho se na sebe budeš dívat
a přemejšlet, proč jsem to udělal
(podle tebe musí mít všechno svůj důvod)
a co říct
nakonec mi zakážeš sem kohokoliv vodit
a já ti to slíbím
protože tě mám rád
a jako malíř nestojím za nic
ty pak odejdeš a noční
a přitom tu se mnou budeš
koukat se jak spím
počítat moje nádechy a výdechy
čekat na mý sny až přijdou
přebírat je na dobrý a zlý
ty opravdová pak až se ráno vrátíš
řekneš svým stínům
„můžete spát, já si ho ohlídám“
a taky někdy se tebe na stěně
budu ptát co dělat a jak se rozhodnout
až nebudu vědět
nebo jen tak z dlouhý chvíle
tak takový mám s tebou plány
Autor kulishak, 09.10.2005
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty chlape! Moc se mi to líbí!

10.10.2005 09:50:00 | Krtica

...fixou ne...jako sochař do kamene...

10.10.2005 08:27:00 | Hančí

Kouzelná...

10.10.2005 08:12:00 | Písnička

To není zeď, na co kreslíš... Zdi nelítají v oblacích a nad hlavou jim nejiskří svatozář...
Andělským křídlům vdechuješ svými verši život. Oni to necítí, neví, že ryješ dlaní to tiché švitoření, necítí... Neb Tvé verše jsou lehké, lehčí než vzduch :)...

09.10.2005 21:25:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí