VZÁCNA

VZÁCNA

Anotace: Také malé vyznanie, hm.

Ak si preč,
všetko sa náhle mení,
akoby do srdca vnikol meč.

Vnímam ťa, počujem ťa, cítim,
je ťa tak veľa i málo,
snáď citovú chrípku chytím.

Jej osobnosť, celkovosť, ľahkosť,
vieš, že si občas nepolapiteľná?, škoda,
preniká to až na kosť.

Vláčnosť, citlivosť tvojej ruky,
prosím ovládaj sa, nevieš čo konáš?,
opäť tie srdcové muky.

Vízia budúcnosti býva nejasná, občas drahá, snáď lacná,
ľudí pretečie okolo primnoho,
pre mňa však nadlho ostávaš vzácna.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 26.02.2009
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné srdíčkové vyznání.

26.02.2009 18:08:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí