Ve stínu krutosti

Ve stínu krutosti

Anotace: °°°

...................................

Ve stínu krutosti
se Ti odevzdávám,
oblázky něhy Tě zasypávám...

...šťastná?
...nešťastná?

Čím dál víc zoufalá
stojící u propasti
čekající rozhřešení
se špetkou zbytečné hrdosti...

...miluješ?
...nemiluješ?

Rozhodnuta přežít bez velkých ztrát
snad proto i já...
ta krutost se ve mně zrodila
...s Tvou pomocí
Autor Manon.H, 26.02.2009
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, Jana M., labuť, Lilly Lightová, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...1 1/2 tipu nelze,ST

26.02.2009 11:33:00 | WAYWARD

Taky pěkná a taky smutná - jako ty předešlé.

26.02.2009 10:18:00 | Jana M.

Zajímavá...tipová.

26.02.2009 07:54:00 | Lilly Lightová

nepsat o tom basně,ale je to pravda a proto tip

26.02.2009 07:50:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí