Piková dáma

Piková dáma

Anotace: vymyšleno při hodině patologie leč nenasálo to morbidnost okamžiku

Zamilována leč nemilována
Toť osud můj
Sem jako piková dáma
Jenž miluje jen obraz svůj

Zamilována leč nemilována
Od první lásky mé renomé
Za láskou se vždycky drána
Žádný neznal jméno mé

Zamilována leč nemilována
Není pravda nikdy víc
K lásce teď mi vede brána
Červená se moje líc
Autor drew, 09.10.2005
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný.

17.10.2005 20:47:00 | Králík

Láska teď nachem zaplavuje tvář, v očích jiskrou blýskne její zář...

10.10.2005 09:32:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí