Včera není dnes

Včera není dnes

Anotace: Dneska takle a zítra úplně jinak,však to znáte....

Ještě včera mi bylo všechno jedno,
byl's mi ukradenej!
Nevadilo mi,že nejsem ta které šeptáš Te Quiero.

Už nejsem ta,které tohle zašeptáš,až někde půjdu neuslyším Tvůj hlas:"nečekáš?"

Už nebudeš se ptát:"Co Ti Kotě je,řekni co tě trápí",už nebudeš mě utěšovat.Už ani nechci,ať se tyhle časy vrátí.

Teď už spolu mluvíme jenom tak light.Řekneš jen "Ahoj",nebo se zeptáš,jak se zrovna mám.

Někdy ani to jsem Ti prostě volná.Mě už rozesmutní myšlenka na Tebe pouhá.

Já Ti sice odpovím:"Jo jsem v pohodě",však na srdci plno ran.V hlavně plno černých myšlenek,černých,jak hejno vran.

Zvláštní....jak se jen tak ze dne na den může všechno změnit.Dneska máš všechno zítra přijdeš o celé mění.

Teď žiju v minulosti a vzpomínkách,jak jsme byli spolu,jak si mě každý večer odprovázel domů.

Pak na netu jsem četla vzkazy:“Miluju Tě a chci být jen s Tebou!".Jo to jsem si myslela:krásný život ve dvou...

Bylo mi jedno,že vzdělání máš málo,snažila jsem se to tolerovat,i když mě to štvalo.

Já jsem se snažila tolerovat některé Tvé chyby.Po rozchodu si napsal,že ses snažil mě milovat.Když si řekl "Miluju Tě",byly to jen sliby.

Neviděla jsem plno chyb,teď se zpětně dívám,že sem s Tebou něco měla výčitky někdy mívám.

Nevážil sis toho,žes byl jediný,kdo mě mohl líbat,nevážil sis toho,že si byl jediný o kom jsem chtěla snívat.

Kdysi si říkal,že by's nemohl holku podvést a vidíš,přece ses nechal jinou svést.

Byla v tom sice i sázka a alkohol udělal svoje,kdybys mě ale opravdu miloval jen tak bys nezahodil srdce moje.

Máš ale pravdu,člověk nenaplánuje co se může stát.Nemusel's ale udělat to co si udělal.Podvést mě a lhát!

Teď už si s ní a doufám,že si happy.Já mám teď problém klukům věřit a kdo za to může?Jen TY!

Už nebudu vzpomínat,uvědomuju si jednu věc,že nic není věčné a včera není dnes.
Autor Ms.Lonely, 09.10.2005
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prokousej už se tím bolestným! Je krásný svět a nemůžeš si jen stále v koutku bědovat, najdeš lásku a zase budeš milovat!

10.10.2005 09:04:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí