v stověžatý

v stověžatý

Anotace: ..

Sněží...

A střechy věží
v stověžatý
jsou bílý
jako šaty svatých

Leží...

Jak závěj mezi vraty
má touha snad už po desátý

Ztěží...
V tom hejnu holubů
poznáš že padám na hubu

V řeži...

Kvůli ní
ti líní
napli síly
aby mne zbili

Kněží...

Možná že daj mi požehnání
za to co bylo mezi námy

Přežít...

Jen jedno slovo
žádná věta
bez lásky chtěl bych
v kraji světa..
Autor zenge, 26.02.2009
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, monterka, Mbonita, Jana M., Mario de Janiero, Kapka, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mezi námi - umíš!

26.02.2009 16:54:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí